tiistai 10. lokakuuta 2017

Kotisivuja ja pikapiirtämistä


Yllä speedpaint yhdestä joulukortista, joka kuului tähän miun projektiin. Jestas kun olen niin innostunut tästä hommasta! Etenkin kun äsken lähetin sähköpostin painoon ja sen mukana joulukortit! Mutta nyt kun nämä on saatu alta pois, pääsen keskittymään halloweeniin.

Mihinkään juhliin en toistaiseksi ole menossa ja itse juhlakin varmaan tulee vietettyä kotosalla, mutta koskaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan! Joten jos kutsu jonnekin tuleekin, on hyvä olla siihen varautunut. Tekokynnet on ainakin jo maalattu valmiiksi, vielä tarvitsee punanaamiosta tilata "nestemäistä lateksia", tai jotain sellaista... En ole koskaan aiemmin sellaista käyttänyt, joten termit hieman hukassa.Toinen seikka johon nyt pääsen keskittymään, on kotisivut! Kalmaluola.fi on ollut melko tyhjänä tähän asti, mutta nyt sinne aukeaa jonkinsortin galleria töistäni. Lisäksi lisään jotain informaatiota itsestäni ja linkit erilaisiin sosiaalisen median sivustoihin joissa pyörin, sellaista perus diibadaabaa. Tulee aina vain tällaisista sivustoista mieleen se kun 15-vuotiaana teki piirustussivut, joissa pakollisia välilehtiä olivat ainakin kopioitavaa ja linkinvaihto. Ah ja voi niitä aikoja.. Geocities, suntuubi ja freewebs.. Suntuubi taitaa tosin vieläkin olla voimissaan, ainakin pienempien nettiroolipelien keskuudessa.

Jotain hyötyäkin noista nettisivujen tekemisestä on ollut, sillä niillä opeilla olen tämän bloginkin koodailuista selviytynyt ja pystynyt ylläpitämään vuodesta toiseen jos jonkinmoisia kotisivuja. Harmittaa vain ettei ole tullut opiskeltua Javaa ja PHPtä silloin kun tuo tieto on päähän uponnut paremmin, sillä nyt saan siitä vain kirjaimellisesti päänsärkyä.

Mutta tällaista löpinää tämä oli taas tälläkin kertaa, koetan seuraavaan saada oikeasti jonkin aiheenkin, ettei asiat vain hypi aiheesta toiseen kuten tässä pääkopassa yleensä on tapana! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti